• La reducere!
  • -20%
Quattro-II 24/5000/120-50/50 230V
  • La reducere!
  • -20%

Quattro-II 24/5000/120-50/50 230V

9.369 lei
11.712 lei
Salveaza 20%
Fara TVA

La fel ca MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor și un încărcător combinat. În plus, acesta poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă.

Cantitate

Quattro-II 24/5000/120-50/50 230V

Multifuncțional
Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor și încărcător combinat. În plus, acesta poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă. Printre numeroasele sale caracteristici se numără un invertor cu undă sinusoidală adevărată, încărcare adaptivă, tehnologia hibridă PowerAssist, precum și mai multe funcții de integrare a sistemului, cum ar fi funcționarea în trei faze sau în două faze și funcționarea în paralel.

Două intrări și două ieșiri de curent alternativ
Quattro-II poate fi conectat la două surse independente de energie de curent alternativ, cum ar fi o sursă de împământare și unul sau două generatoare. Quattro-II se va conecta automat la sursa activă. Ieșirea principală nu are întreruperi de funcționare. În cazul unei pene de curent sau al deconectării energiei electrice de la rețeaua de utilități sau de la generator, Quattro-II preia alimentarea cu energie electrică a sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de rapid (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întrerupere. Cea de-a doua ieșire este operațională numai atunci când curentul alternativ este disponibil pe una dintre intrările Quattro-II. Consumatorii care nu ar trebui să descarce bateria, cum ar fi aerul condiționat sau cazanele, pot fi conectați la această ieșire.

Funcția unică PowerAssist
Quattro-II va preveni supraîncărcarea unei surse limitate de curent alternativ, cum ar fi un generator sau o conexiune la pământ. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când este supraîncărcată. Următorul nivel va amplifica capacitatea unui grup generator sau a unei surse de alimentare de la malul mării cu energie din baterie.

Putere practic nelimitată datorită funcționării în paralel
Până la 6 unități Quattro-II pot fi operate în paralel pentru a obține o capacitate de putere mai mare. De asemenea, este posibilă funcționarea trifazată sau cu fază divizată.

: QUA242505010
Hurry! only 3 items left in stock.

Fisa tehnica

Brand
Victron Energy

Descarcari

16 alte produse în acceași categorie