• La reducere!
  • -25%
MultiPlus-II 48/10000/140-100
  • La reducere!
  • -25%
   

MultiPlus-II 48/10000/140-100

7.622 lei
10.162 lei
Salveaza 25%
Fara TVA

MultiPlus-II combină funcțiile MultiPlus și MultiGrid.

Cantitate

MultiPlus-II 48/10000/140-100

Multifuncțional
MultiPlus-II combină funcțiile MultiPlus și MultiGrid.
Acesta are toate caracteristicile MultiPlus, plus o opțiune de transformator de curent extern pentru a implementa PowerControl și PowerAssist și pentru a optimiza autoconsumul cu detectarea externă a curentului (max. 32A).
De asemenea, dispune de toate caracteristicile MultiGrid, cu anti-izolare încorporată și o listă tot mai lungă de aprobări de țară.

PowerAssist
MultiPlus-II va preveni supraîncărcarea unei surse de curent alternativ limitate, cum ar fi un generator sau o conexiune la mal. În primul rând, încărcarea bateriei va fi redusă automat atunci când, în caz contrar, s-ar produce o suprasarcină. Al doilea nivel va amplifica ieșirea unui generator sau a unei surse de alimentare de la malul mării cu energie preluată de la baterie.

ESS: Sisteme de stocare a energiei
MultiPlus-II este componenta cheie a unui sistem Victron ESS, oferind flexibilitatea de a fi combinat cu încărcătoare solare MPPT sau invertoare fotovoltaice legate la rețea. Pentru exemple și informații mai detaliate, consultați manualul ESS (Energy Storage System).

Alimentare neîntreruptă cu energie de curent alternativ (funcție UPS)
În cazul unei întreruperi a rețelei sau atunci când alimentarea de la mal sau de la generator este deconectată, invertorul din cadrul Multi este activat automat și preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de rapid (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

Monitorizare și control de la distanță
Atunci când este cuplat cu un dispozitiv GX (de exemplu, Cerbo GX), puteți monitoriza și controla Multi și sistemul sau sistemele dvs. la nivel local (LAN) sau de la distanță prin internet, de oriunde din lume, utilizând aplicația gratuită VRM și site-ul web gratuit VRM portal. Accesul se poate face de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nivelul de control nu are limite, de la reglarea Multi la pornirea automată a unui generator de rezervă și multe altele..."

: PMP483105000
Hurry! only 3 items left in stock.

Fisa tehnica

Brand
Victron Energy

16 alte produse în acceași categorie